Despre noi…

De Revelion, încheiem încă un an şi ne aflăm în faţa unui nou început. Trecutul este lăsat în urmă, iar viitorul este întâmpinat cu multă speranţă şi bucurie. Acesta este motivul pentru care ne dorim să marcăm momentul şi să sărbătorim trecerea în noul an aşa cum se cuvine.

RIN Grand Hotel are experienţă de peste 9 ani în organizarea de petreceri de Revelion reuşite, pline de distracţie şi voie bună. În incinta hotelului nostru, noaptea care marchează trecerea în noul an lasă amintiri ce nu pot fi uitate. Locaţia luxoasă, ambianţa perfectă, muzica atent aleasă şi mâncarea gustoasă sunt câteva dintre ingredientele care au asigurat pe parcursul anilor petreceri de Revelion de succes.

Petrecerile de Revelion s-au desfăşurat în diverse locaţii din incinta RIN Grand Hotel. Cele mai apreciate au fost cele organizate în sala Bucureşti, situată la etajul 1 al hotelului, ale cărei elemente de atracţie sunt suprafaţa de mari dimensiuni, designul contemporan, ce creează o atmosferă inedită prin îmbinarea eleganţei candelabrelor cu cea a drapajelor de culoare albă şi ringul profesional de dans. Alte petreceri de neuitat au fost organizate în Lobby-ul de la etajul 13 al hotelului, ce oferă o privelişte spectaculoasă asupra cerului  şi a focurilor uriaşe de artificii din nopţile de Revelion şi o vedere panoramică impresionantă asupra Bucureştiului.

Fiecare petrecere de Revelion a avut o anumită tematică. Tematicile au fost diverse, de la anii ’80, la clubbing şi stilul clasic.

Distracţia şi muzica de calitate au fost asigurate în fiecare an. Pentru că muzica bună este nelipsită de la orice petrecere care se respectă, RIN Grand Hotel a avut grijă să organizeze de fiecare dată un eveniment inedit, cu program artistic diversificat, pentru toate gusturile. Ne-au încântat cu muzica lor artişti de renume, precum Delia, Loredana, Holograf, Lora, Direcţia 5, Anna Lesko, Mihai Napu Band, Steliana Sima, Maria Buză şi Taraful George Pătraşcu.

Un Revelion frumos  nu poate fi complet fără un meniu bogat, pe măsura evenimentului. În fiecare an, bucătarii noştri, maeştri incontestabili ai gastronomiei, au selecţionat preparate diversificate, atât din bucătăria tradiţională, cât şi din cea internaţională, ce au oferit petrecăreţilor experienţe valoroase în materie de artă culinară. Totodată, meniurile au inclus şi diverse tipuri de băuturi alcoolice şi nonalcoolice, în sistem Open Bar, atent alese şi în perfectă armonie cu mâncărurile.

Experienţa ne recomandă! Aveţi, aşadar, toate motivele să petreceţi Revelionul la RIN Grand Hotel! Vă aşteptăm la distracţie!