Program artistic2018-11-01T12:52:57+00:00
Jukebox & Bella Santiago

Jukebox & Bella Santiago 

Infiintata in urma cu aproximativ 20 de ani, Jukebox este in prezent una dintre cele mai populare trupe de pop, pop rock, rock ‘n roll, funk, retro si fusion din Romania.

De-a lungul timpului, Jukebox a sustinut peste 1500 de concerte live, a lansat trei albume si a cantat mai bine de zece ani in cadrul emisiunii “Cronica Carcotasilor”, de pe postul de televiziune Prima TV.

Bella Santiago, cantareata filipineza care a impresionat juriul “Romanii au talent” prin vocea puternica si prin show-ul energic, s-a alaturat trupei ca solista la inceputul anului 2018.

Celia

Celia este o cantareata din Romania care si-a inceput activitatea inca in anul 2005, cand s-a alaturat trupei Elegance. Ulterior, ea a parasit trupa, iar sub egida casei de discuri Cat Music a lansat primul album solo, melodiile fiind compuse de catre managerul si producatorul ei de la acea vreme, Costi Ionita.

Stilul muzical abordat de catre Celia este stilul pop, cu influente dance, trance si house. Pe parcursul anilor, Celia a lansat 14 albume, a sustinut sute de concerte live si a obtinut mai multe nominalizari si distinctii in cadrul festivalurilor de muzica la care a participat.

Doina Spataru

Doina Spataru 

Indragostita de instrumentele muzicale inca de la o varsta frageda, Doina Spataru a studiat pe parcursul anilor cobza, saxofonul, pianul si oboiul.

Doina s-a remarcat la concursurile “Vocea Romaniei” si “X Factor” prin recitalurile impresionante la saxofon, iar ulterior a ajuns chiar sa colaboreze pe scene mari cu jurati de la ambele concursuri (Stefan Banica Junior si Loredana Groza).

In cadrul petrecerilor la care este invitata, recitalurile la saxofon ale Doina Spataru sunt mereu momente de succes, care condimenteaza atmosfera cu multa energie si voie buna.

takekrogersurvey.com

Mariana Ionescu Capitanescu

Mariana Ionescu Capitanescu

Mariana Ionescu Capitanescu este o reprezentanta de seama a muzicii populare, originara din judetul Gorj.

Indragind folclorul romanesc inca din perioada copilariei, Mariana Ionescu Capitanescu si-a dorit  sa urmeze aceasta cale inca de la varsta de 6 ani. Activitatea profesionala si-a inceput-o insa la varsta de 19 ani, cand s-a angajat la ansamblul “Valceanca”. La varsta de 22 de ani, obtine mai multe premii in cadrul unor festivaluri importante de muzica populara, premii ce ii aduc consacrarea artistica.

De-a lungul carierei, Mariana Ionescu Capitanescu a avut aparitii la televiziune si inregistrari la radio, a sustinut numeroase concerte si a lansat mai multe albume.